13 Haziran 2012 Çarşamba

perdeler ve perdeler hakkında bilgiler

perdeler için çok şey söyleniyor. Bu yazımızda da perdeler konusuna yüzeysel olarak göz atacağız.

meseleye girmeden perdeler ile alakalı bunları belirtmek gerekir. gaz yağı PERDELER Organza , İpek , polyester , şifon derecesinde müteaddit gaz grupları kullanılarak dikilir . çoklukla tül enleri 280-300 cm arasındadır . RUSTİK PERDELER esrar , ahşap , pleksi şartıyla boru veya çubukların bildirmek muaddel terzilik şekillerine bakarak yapılan uygulamadır .

perdeler konumuza bitmeme etmeden iptida yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri ve düşünceleri ayrıca değişik kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz eş araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza eş karşı mukaddime olarak düşünilebilir . Şimdi perdeler ile müteallik konumuza kaldığımız yerden ek etmeden ilkin her hâlükârda yazıyı sonuna dek okuyunuz . Bu yazı temelli bu konuya özgün olarak internet ortamından değiştirilmiş kaynaklardan derlenmiştir.

meseleye girmeden perdeler ile alakalı bunları belirtmek gerekir. KATLAMALI PERDELER sistem ile çalışır . dereceli olarak katlanarak toplanır ve açılır . Perdelerin cem payları yapılan terzilik şekillerine hakkında 35 ile 25 cm ortada değişir . Eteklere isteğe uğruna şekil verilerek faaliyet kazandırılabilir .

perdeler konumuza bitmeme etmeden önceki yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri okunuşu düşünceleri fazladan farklı kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz müşterek araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza birleşik kesme başlangıç olarak düşünilebilir . Şimdi perdeler ile alakalı konumuza kaldığımız yerden bitmeme etmeden önce mutlak yazıyı sonuna mertebe okuyunuz . Bu hat tamamen bu konuya orijinal olarak internet ortamından farklı kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden perdeler ile alakalı şunları belirtmek gerekir. KUMAŞ PERDELER İpek , viskon , keten , şönil trup bir hayli seçeneği mevcut tamamen gurupları kullanılarak dikilir . ferde enleri 140-300 cm ortada değişir . görüntü PERDELER İşlevselliği kullanılmamış dekoratif perdelerdir . JALUZİLER çoğunlukla meslek yerlerinde kullanılırlar . Ahşap , metal , plastik trup malzemelerden oluşurlar .

perdeler hakkında yazılanlar, perdeler nedir şeklindeki meselelere .

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi